top of page

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete på en rökfri arbetsplats med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig tillväxt. Vi har en fullt utrustad verkstad på 1000 m2 i Hässleholm och en flotta med arbetsbussar med verktyg och testutrustning för transformatorer gör att vi löser de flesta kritiska situationer effektivt, snabbt och smidigt. Vi monterar även nya transformatorer runt om i Norden men ditt ansvar ligger i verkstaden. 

I verkstaden reparerar vi mindre transformatorer. Det finns traverser för arbetet med lyftkapacitet upp till 16 ton. Det kan vara packningsbyte, byte av komponenter, reparation på delar, svetsjobb, lackeringsjobb mm. Vi har en liten maskinverkstad för att tillverka egna delar om det behövs. Vi har även en egen provgård där vi kan mäta upp transformatorerna elektriskt. Det är ett allsidigt mekaniskt arbete.  

Du har ett totalansvar för den dagliga verksamheten i verkstaden vilket i stora drag innebär; 

  • Planera, koordinera och prioritera allt arbete 

  • Personalansvar för medarbetarna för vilka du fungerar som ett dagligt stöd i form av arbetsfördelning, samt bollplank i olika frågor. 

  • Kontakt med kunder  

Du tar allvarligt på ansvar för samordning, planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Det är viktigt att ha förmågan att skapa en överblick och sedan tillsammans med projektchef och yrkesarbetare driver du projekten framåt.  

Vi erbjuder specialinriktad utbildning både internt och externt där du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.  

Dina erfarenheter 

Du har tidigare arbetat som platschef eller arbetsledare. Du klarar både självständiga uppgifter och sådana som kräver samarbete. Ditt kunnande håller hög nivå - tekniskt och kvalitetsmässigt. Van att arbeta i Microsoft Office-paketet samt använda smartphone i jobbet.  

KRAV 

  • Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt alt. tvåårigt gymnasium  

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som platschef 

  • Boende på pendlingsbart avstånd (ca 5 mil) till Hässleholm 

  • Körkort B 

  • Svenska och engelska i tal och skrift 

Omfattning & varaktighet: Heltid & tillsvidare 

Lönetyp: Fast månadslön 

Ansökan 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobb@transformatorservice.se , skriv Platschef som ämne. 

Har du frågor om tjänsten tveka inte att ta kontakt!  

IMG-20200804-WA0001.jpg

Platschef

bottom of page